Fangster 2011

Her finder du fangstrapporter fra 2011

 

 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 -

 

Så fik 2011 også en ende, og det har været et år med noget blandet succes. Et år uden en fisk over meteren, og dermed det år med den mindste fisk på toppen af årsregnskabet. Vi har da fået et par pæne fisk i 5-7 kgs klassen, men meget større blev de bare aldrig. Vi har heller ikke oplevet nogen af de dage, hvor gedderne bare var i stødet, og eneste tur vi har fanget mere end 10 gedder, var vores flerdagestur til Rügen.

 

Til gengæld lykkedes det Bull at fange både vores første sandart samt aborre over 1 kg, ligesom at han også har været heldigere til at få landet de pænere gedder. Wang har mildest talt været uheldig, og har flere gange måtte se sin fangst svømme væk helt inde ved båden.

 

Dog har det alligevel været et spændende år, hvor vi har fået prøvet en masse nye fiskevande af, og både har været i skærgården, ligesom at vi også for første gang var i Rügen - Men lad os da håbe, at 2012 bliver lidt mere indbringende, end det forgangende år.

 

 

Mandag d. 19. December 2011

 

På det der nok blev årets sidste fisketur, måtte vi tage os til takke med en hel dag i båden i godt selskab og til tider godt vejr. For 3. gang i denne sæson trak vi en 0-bon i samme sø, som nok ikke får genvalg næste år, når der skal købes årskort igen.

Bull havde ellers været ude at investere i ny stang og endegrej i størrelsen XXL, og vi var begge meget spændte på, om det skulle vise sig mere effektivt, end Wang der tyede til det mere vanlige jerk- og swimbaitfiskeri. Intet af det virkede dog, og endnu en gang ender vi nok året med en nultur - Det er ved at være en dårlig tradition.

Stemningsfuld solopgang hen over søen var dagens højdepunkt

 

 

Lørdag d. 26. Novembert 2011

 

Vi var dårligt kommet igang med at fiske, før en gedde på omkring meteren tog Wangs agnfisk hårdt, og tog et udløb på tværs og lige ind i Bulls line. Det gav en del kompikationer, men Wang fik trods alt kæmpet fisken ind til båden, hvor den desværre smuttede.

Herefter skulle der gå timer, før vi igen så skyggen af fisk - Vi forsøgte af flere omgange både jerkbait og andre aktive former for fiskeri, men forgæves. Næste hug var på Bulls angfisk, som havde fristet en gedde på 6 kg og 93 cm. Senere havde Bull endnu et hug, hvor en gedde omkring 3-4 kg blev fightet helt ind til båden, hvor den slap.

Så med 3 hug og 1 fisk i båden, så var det en af de lidt sløjere ture. Så det var da altid noget, at der var tale om en af de pænere gedder.

Vi blev mødt af en flot solopgang               Bull med gedde på 6,0 kg/93 cm

 

 

Rügen d. 7.+8. november 2011

 

Så har vi været 2 dage i Rügen i Tyskland, hvor vi for første gang havde prøvet at booke en guide, som skulle vise os rundt på de forskellige fiskepladser. Første fisk i båden gik til Bull, men ca. 5 sekunder efter trak Wang også en brakvandsgedde i båden - Og så er det jo meget praktisk med en guide, til at tage billeder.

 

Vi havde over de 2 dage på vandet i alt 20 gedder i båden, som blev fordelt med 7 til Wang og 13 til Bull. De største var på 2,8 kg til Bull og 2,5 kg til Wang, så de blev desværre aldrig helt så store, som de gedder vi havde drømt om. De største gedder der huggede/fulgte efter var maks. omkring 3-4 kg, så det var lidt som om, at de store bare ikke var trukket ind på området endnu, men stadig mæsker sig i Østersøen.

Det var bestemt et par hyggelige dage, og virkeligt fedt også at opleve Rügen, som man jo har hørt så meget om, på både godt og ondt.

Wang med gedde på 2,5 kg                    Og Bull med gedde på 2,8 kg

På åbent vand med klitter i baggrunden   Og havørnen som blev træt af kragerne

 

 

Søndag d. 23. Oktober 2011

 

Endnu en gang havde vi taget både agnfisk og jerkbaits med på fisketur, og det skulle vise sig at være et godt sats. Denne gang var det dog Bull, som heldet tilsmilede, som hen over dagen fangede 7 gedder, med den største på 5,4 kg/93 cm på jerkbait, samt gedder på 4,0 kg, 3,9 kg, 3,7 kg, 3,0 kg, 2,8 kg og en bette pind. Wang tegnede sig for en enkelt gedde i båden på 4,4 kg/83 cm taget på agnfisk, samt flere mistede ved bådsiden og i hugget. Derudover så var det en kold, men rigtig flot dag, og denne gang havde vi begge husket handskerne.

Næste fisketur bliver endnu et udlandseventyr, som vi håber at kunne fortælle mere om senere.

4 kg/84 cm og 5,4 kg/93 cm gedder til Bull, og..           4,4kg/83 cm gedde til Wang

 

 

Søndag d. 16. Oktober 2011

 

På en dag hvor temperaturene i morgentimerne lå omkring frysepunktet, blev vi mindet om, at det er en god ide at huske handsker og hue.

Det blev også en tur, hvor vi efter en lang død periode endeligt fik gang i agnfiskeriet igen. Wang tegnede sig for alle hug på disse, og i alt 6 gange blev hans flåd trukket under, hvilket desværre kun gav 2 gedder i båden på 2,5 kg og 6,3 kg/93 cm, som dermed er årets største til Wang. Et af de missede hug var også en fisk på minimum 5-6 kg, som Wang nåede at fighte i ca. 40 sekunder, før den fik sig vristet fri.

Bull mærkede intet på agnfisk, men havde på jerkbait et rigtig godt hug i minimum 3-5 kgs klassen, som dog rettede en af hans kroge ud og svømmede væk, og sidst på dagen fangede han lige en gedde på omkring 2 kg også på jerkbait. Så med kun 3 fisk i båden og dobbelt så mange mistede, var vi sjældent uskarpe, hvilket uden tvivl må skyldes et mindre kulde-chok.

Wang med gedde på 6,3 kg/93 cm      ...Som havde travlt med at komme videre

 

 

Lørdag d. 1. Oktober 2011

 

Da vejrguderne havde besluttet, at det igen skulle til at være sommer, hvad vi omlagt vores planlagte gedde-sats, til et primært aborre-sats istedet.

Det skulle vise sig at være et klogt valg, selvom det nu alligevel var gedderne, der startede dagen bedst. Først fangede Wang en pæn og velfightende gedde på 2,9 kg, og ikke længe efter havde Bull en fisk omkring meteren fightet ind til båden, hvor den dog slap. Kort efter havde han dog hug igen, og efter en hæsblæsende fight kunne vi sikkert lande en rigtig pæn gedde på 6,9 kg og 95 cm, som godt kunne være den samme gedde der huggede igen.

Herefter døde geddefiskeriet dog ud, men til gengæld kom der godt gang i aborrene. Desværre blev de aldrig helt så store, og Wang tegnede sig for dagens 2 største på hhv. 560 og 520 gram. Men der var mange af dem, og da dagen var omme, havde vi haft ikke mindre end 90 aborre henne og blive afkroget ved båden, og fordelingen var pæn med 47 til Wang og 43 til Bull. Wang nåede lige at nappe endnu en gedde på 2,6 kg, så med 3 gedder (heriblandt årets største) og ikke mindre end 90 aborre i/ved båden, så må vi vel næsten kalde turen for en succes.

Tågen lå tæt hen over søen fra morgenen         Wang med aborre på 520 gram

Wang med gedde på 2,9 kg                       Bull med gedde på 6,9 kg/95 cm

 

 

Lørdag d. 17. september 2011

 

Endnu en gang var vi taget langt væk hjemmefra for at prøve nye vande, som vi havde glædet os til at få testet. Dagen startede fint, og Wang havde hurtigt en pinde-gedde henne ved bådsiden, som dog smuttede. Herefter døde det fuldstændig ud i et par timer, indtil vi ramte et hot-spot, hvor Wang igen havde heldet med sig. 4 gedder på 1,9 til 2,5kg samt et par missede hug faldt alt sammen inden for kort tid. Desværre havde gedden på 2,5kg en yderst besværlig krogning, hvorfor den blot blev hurtigt genudsat. Vi rykkede om på den anden side af spottet, og så var det endeligt Bulls tur, da en gedde på 3,9 kg/83 cm huggede af 2 omgange. Det blev ikke til så meget mere den dag. Så selvom det aldrig blev den helt vilde tur, så var det helt rart, at vi begge fik fisk i båden for en gangs skyld.

Bull med 3,9kg/83cm gedde               Og Wang med gedder på hhv. 2,0 og 1,9 kg

 

 

Lørdag d. 10. september 2011

 

Den 21-08-11 var vi taget på tur, til et af de vande vi havde store forventninger til. Men efter endnu en nul tur, hvor stort set alle fiskemetoder var i brug, er tiltroen ikke helt så stor mere.

 

Lørdag d. 10-09-11 blev der så endelig plads til en fisketur igen. Efter en meget sløj gedde sæson, for Wang, lykkedes det endelig at få lidt fisk i båden. Det blev til 3 gedder med to på 2,4 kg, 76 cm(formentlig den samme, men fanget med et par timers mellemrum) og en på 4,5kg, 86cm, som er årets største for Wang. Endnu en gang blev det en ulige fordeling og Bull måtte desværre ta til takke, med at kunne nyde en formiddag i båden med sin fiskemakker.

Wang med gedde på 4,5 kg/86 cm

 

 

Lørdag d. 13. August 2011

 

Efter en periode, hvor vi har haft meget fokus på at teste nye fiskevande, så var vi igen på hjemmebane, og med den "simple" dagsorden at fange gedder.

Det hele startede dog meget dødt, og der skulle gå timer, før vi overhovedet så skyggen af en gedde. Hen på slutningen af formiddagen var der som om, at der var en regulær hug-periode, hvor først Wang havde en gedde fri af vandet efter en popper, og Bull efterfølgende fik fanget 2 pæne gedder på hhv. 4,1 og 5,0 kg - Alt sammen indenfor en halv time, hvorefter fiskeriet igen døde fuldstændigt. Da det begyndte at regne pakkede vi sammen for dagen, med et resultat på to pæne gedder i båden, men desværre en lidt ulige fordeling.

Bull med gedde på 4,1 kg/85 cm, og...         endnu en gedde på 5,0 kg/91 cm

 

 

Lørdag d. 23. Juli 2011

 

Vi var sidste weekend af sted til et af de lokale vande, men havde på 6-8 timers fiskeri ikke så meget som en følger, og det selvom at alt blev prøvet af. Så denne weekend skulle der igen prøves noget nyt, og igen i håbet om at få en sandart i båden.

Desværre må vi dog erkende, at det ikke skulle lykkedes os, og at det hele virker lidt dødt i øjeblikket. Wang mistede en pinde-gedde inde ved båden først på dagen, men fik ellers ikke meget held ud af sine anstregnelser. Bull fangede 3 gedder med den klart største på 2,1 kg. Desværre så var der et eller andet geni (Bull), der havde slået auto-focusen fra på kameraet, uden lige at sige det, så billederne er ikke blevet så gode - Men det kan han jo takke sig selv for.

Bull med "uskarp" gedde på 2,1 kg         En smuk og charmerende sø i øvrigt

 

 

Torsdag d. 7. Juli 2011

 

Vi havde igen planlagt en tur, hvor målet var at få sandarter i båden. Det skulle desværre ikke lykkedes for os i denne omgang, men vi fik da et gevaldigt plaster på såret.

Vi var dårligt kommet ud på vandet, inden Wang havde de første par aborre i båden, og lidt efter begyndte Bull også at fange aborre. Wang var dog fuldstændig ustoppelig, og inden dagen var omme, havde han enehændigt fanget 50 aborre med de største på 480, 500, 580 og 590 gram, og en enkelt gedde på 1,9 kg. Det antal nåede Bull dog aldrig i nærheden af, og måtte "nøjes" med 15 aborre og 2 gedder med den største på 1,8 kg. Han blev så til gengæld velsignet på anden vis, da hans største aborre på dagen var på 480, 2 x 540, 660 og 1280 gram og satte dermed ny PR og ligeså fangede vores første aborre over kilo-grænsen. Mange af aborrene lå imellem 300-500 gram, men efterhånden som dagen skred frem, så var det kun de helt store, som var en tur oppe og blive vejet. Resten blev bare afkroget i vandet.

Så på en dag med i alt 65 aborre, heriblandt ny PR til Bull, og 3 gedder i båden, så kan vi nok se igennem fingrene med, at gedderne aldrig blev særlig store, og at sandarterne helt udeblev - Det var mildt sagt underholdende. 

Bull med aborre på 660 gram                       Wang med aborre på 580 gram

Wang med aborre på 590 gram           Bull med ny PR-aborre på 1280/44 cm

Wang med gedde på 1,9 kg                          Bull med gedde på 1,8 kg

 

 

Søndag d. 19. Juni 2011

 

Planlægningen af weekendens tur var noget af en opgave, og både tidspunktet og destinatoinen blev flere gange ændret grundet vejrudsigten.

Vi endte med at tage endnu et sats efter sandart, hvor første halvdel af dagen gik målrettet med trolling/dørgefiskeri, hvilket kastede en  gedde på 2,0 kg af sig til Bull kort efter vores ankomst, men ellers havde vi kun et par små-nap. Derefter skiftede vi til vertical jigging hvilket gav en rigtig pæn gedde på 6,1 kg til Bull på UL-grejet, ligesom at han mistede en 500-800 grams aborre i forbindelse med landingen helt inde ved båden. Vi havde også et par meget kontante hug, som snildt kunne have været sandart, men ellers så vi ikke noget til dem i denne omgang. Wang havde desværre ingen fisk i båden, og mærkede kun et par hårde slag til sin jig.

Et af dagens helt store højdepunkter var, da der svævede to havørne rundt på himlen, og den ene af dem kom forholdsvis tæt på for at se os an. Og det på samme dag, som vi for første gang havde vores "nye" spejlrefleks-kamera med, så vi havde mulighed for at zoome nogenlunde ind på den - Man må sige, at tilnavnet "den flyvende dørplade" passer den meget godt - Sikken et syn.

Bull med gedde på 6,1 kg/95 cm            Havørnene som svævede rundt over os

 

 

Lørdag d. 4. Juni 2011

 

Så kom dagen, hvor vi endeligt have planlagt en målrettet indsats efter sandart, for nu skulle den hurdle passeres. Vi havde ikke været på vandet meget mere end 20 minutter, før Bull fik et hug på en ny wobler, og efter en god fight på UL-grejet, kunne vi lande vores første sandart, og endda en pæn en af slagsen på 2,8 kg/68 cm.

Herefter døde fiskeriet noget ud, og vi blev selv mere og mere stegte i den bagende sol. Bull havde held med at fange 2 aborre med den største på 400 gram, og Wang havde et par hug af aborre/sandart, men måtte mod slutningen af dagen tage til takke med en yderst velfightende gedde på 3,5 kg også fanget på UL-grejet.

Så selvom det kun gav 4 fisk i båden, så blev det til vores første og dermed også PR sandart til Bull, ny UL-spin PR til Wang og ikke mindst en dag, hvor vi fangede alle 3 arter af fisk, som vi interesserer os for - Så helt skidt har det da heller ikke været.

Bulls første sandart på 2,8 kg/68 cm  -  Og den skulle selvfølgelig sættes ud igen

Wang med velfightende gedde på 3,5 kg/80 cm   Og Bull med aborre på 400 gram

 

 

Lørdag d. 21. Maj 2011

 

Så kom fisketuren, hvor vi skulle teste vores nye elmotor. Og for at gøre det kort, så er det helt igennem en genialt lille opfindelse, som bare gør det hele så meget nemmere.

Fiskemæssigt må vi desværre erkende, at turen efterlod noget tilbage at ønske. Turen startede noget sløjt, og der skulle gå et par timer, før vi mærkede dagens første fisk. Det var dog en yderst velfigthende gedde, som to Bulls jerkbait hårdt, og tog adskillige tunge udløb med, så Bull allerede var begyndt at snakke om 5-10 kgs fisk. Det var dog "bare" en gedde på 3,2 kg/79 cm, som kæmpede ihærdigt. 

Herefter døde det om muligt endnu mere ud, og vi hverken så eller mærkede flere fisk den dag. Så vi går stadig lidt afventende og håber på, at næste tur bliver den, hvor forårsgedderne vælter op i båden. 

Båden monteret med den nye elmotor       Bull med gedde på 3,2 kg/79 cm

 

 

Tirsdag d. 10. maj 2011

 

Så fik vi endeligt presset en tur i båden ind i kalenderen, og det havde vi begge set meget frem til. Turen startede rigtig godt, og indenfor de første par timer havde vi vel haft 3-5 hug pr. snude. Wang havde en rigtig pæn 4-6 kgs gedde fightet helt ind til båden, men bedst som vi skulle til at gøre klar til landingen, så smuttede den. Bull fik en 1,9 kgs gedde helt op, ligesom at han lod et par smågedder afkroge sig i vandet. Desværre døde fiskeriet helt ud, da vi nåede lidt op på dagen, hvor temperaturen steg voldsomt og solen bagte fra en skyfri himmel. Så det blev aldrig den helt store fiskemæssige oplevelse, men det blev der i den grad kompenseret for, med røverhistorier og lommeteorier i båden.

Bull med gedde på 1,9 kg            Og Wang i fight med gedden der smuttede

 

 

Søndag d. 1. maj 2011

 

Geddepremieren: Da Wang netop er blevet far, så havde han naturligt nok meldt fra til premieredagen. Bull havde derfor allieret sig med Orla, som vanen tro var god for lidt pølser i vejkanten.

Sportstasken var blevet pakket med flydering og spinnestang, og så på motorcyklen til fiskevandet, hvor Orla allerede var i gang og havde haft første kontakt. Bull skulle dog kun bruge små 15 minutter i vandet, før han havde dagens første hug, som var en rigtig godt figthende gedde på 5,1 kg, som under figthen hoppede fri af vandet, og kun en hurtig refleks gjorde, at Bull ikke fik gedden lige i hovedet. Men landet blev den, og sikken en premierefisk. Der blev ikke fanget flere fisk, selvom vi havde et par hug og følgere.

Turen blev kortet noget af, da Bulls vaders mildt sagt var utætte, så efter et par timers fiskeri, så var Orla i fuld gang med engangsgrillen, hvilket han vanen tro klarede til UG.

Bull med 5,1 kg premiere-gedde       Jo, de var skam utætte          Og Orla-pølsevender i aktion

 

 

Onsdag d. 30. marts 2011

 

Der skulle jo lige presses en enkelt eftermiddagstur ind inden fredningen, men også lige så meget for at komme ud og få skyllet grejet fri for salt efter vores tur i skærgårdens brakke vande. Og det mente vejrguderne så også lige, at de ville hjælpe os med, som det fremgår af blilederne.

Det blev til 4-5 timer i båden og kastede ialt 4 gedder af sig, fordelt på 1  til Wang og 3 til Bull. Desværre var der ingen kæmper her inden fredningen, men efter turen til skærgården, så var det sådan set helt rart bare at få lidt tro på tingene igen.

Bull med turens første på 3,2 kg        Og Wang med turens sidste på 2,1 kg

Og her Bull med to gedder på hhv. 3,1 og 3,5 kg, men i den grad forskel på drøjten

 

 

Skærgård fra d. 23. til d. 27 marts 2011

 

Så har vi igen besøgt den svenske skærgård, hvor vi har haft ialt 4 dages fiskeri, igen i selskab med Jesper og Orla. 

Det blev dog aldrig til den store fiskemæssige oplevelse, og vi må nok erkende, at sidst i marts er lige tidligt nok for sådan en tur, da isen stadig fyldte halvdelen af skærgården, da vi ankom. Vandtemperaturen lå typisk imellem 0,5 - 2,5 grader, hvilket gjorde, at gedderne mildt sagt var noget svære at lokke til hugget.

Jesper og Orla oplevede kort at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og havde et par timers udemærket fiskeri, hvor de havde masser af hug og 4 pæne fisk i båden. Vi var aldrig så heldige, og Bull fangede i alt 2 gedder som tilsammen nok holder sig under 1 kg, imens Wang intet mærkede til fisk.

Is lukkede store dele af vigen      Bull med turens første gedde     Grillpølser på en gammel bådbro

 

 

Lørdag d. 19. marts 2011

 

Da vi i næste uge tager endnu en tur til skærgården, så var det tiltrængt at få banket lidt rust af modhugs-refleksen. Vi var indledningsvist taget til et sydligere fiskevand, men grundet dårlig vandkvalitet og ingen kontakter overhovedet, så rykkede vi hurtigt videre.

Det skulle vise sig at være en fornuftig beslutning, og på en eftermiddag lykkedes det os at trække 5 gedder i båden fordelt på 1 på 3,9 kg til Wang og 4 til Bull med de to største på 3,9 og 3,4 kg. Resten lå omkring de 2 kg, men blev blot afkroget i vandet. Udover de fangede fisk, så havde vi en del hug og fisk der vendte ved bådsiden, vejret var hen på eftermiddagen rigtig lækkert forårsagtigt, og alt i alt så var det bare en rigtig god tur.

Bull med gedder på først 3,9 kg og efterfølgende 3,4 kg             Wang med gedde på 3,9 kg

 

 

Lørdag d. 12. marts 2011

 

Så er isen endeligt ved at forsvinde, så vi var derfor igen været på tur, hvor stort set alle tekniker blev afprøvet. Det blev dog aldrig den helt store fangst, og Wang havde 1 gedde på 2,1 kg i båden, ligesom at Bull smed en 2-3 kgs fisk helt inde ved bådsiden. Ellers var der langt imellem, at der skete noget, men det var nu alligevel rart bare at kunne komme afsted og tilmed mærke fisk for enden af linen igen.

Wang med gedde på 2,1 kg

 

 

Lørdag d. 12. februar 2011

 

Ja, så lykkedes det os at få årets første gedder i båden - Vi var taget på en længere udflugt for at finde noget vand, hvor der var nok strøm til, at det ikke frøs til, men uden at det var fuldstændig mudret i vandet. Det blev til 4-5 hug i alt, og en gedde til hver i båden. Det var for at sige det mildt en pæn kold dag, og gedderne blev heller aldrig særlig store - Men alligevel rart at være kommet i gang her i 2011.

Bull med årets første gedde på 1,2 kg   Wang med årets anden gedde på 2,1 kg

 

 

Lørdag d. 29. januar 2011

 

Ja, så har vi forsøgt igen - Men det er lidt som om, at det ikke rigtigt vil lykkedes for os i øjeblikket. De søer hvor der er is på, er isen lige tynd nok til, at vi har så voldsomt meget lyst til at prøve isfiskeriet af. Og de steder, hvor der er lidt frit vand, er det ikke meget mere end forvoksede vandhuller i øjeblikket. Det hele så ellers lige så lyst ud, men efter et par nætter med temperaturere omkring -5 til -10 grader, så er vandet igen blevet stift. Så gedde-abstinenserne og længslen efter foråret er så småt begyndt at melde sig.

For lidt frit vand til, at det kunne betale sig. Og for tynd is til, at det var indsatsen værd

 

 

Søndag d. 16. januar 2011

 

Vi havde ellers håbet meget på, at vi kunne starte dette år i noget bedre stil, end det sidste, men endnu en gang må vi lave en tur-beretning, frem for en fangstrapport.

Men på en dag med vinde omkring 12-18 ms og ualmindelig grumset og høj vandstand, var det stort set ligemeget, hvad vi kastede efter gedderne - De var ikke i stødet. Det blev til 4-5 timer ved vandet, hvor stort set alt i grejarsenalet incl. agnfisk blev prøvet af, men lige lidt hjalp det. Men alt smeltevandet havde også trukket rigtig meget jord med ud, hvilket gav en utrolig dårlig sigtbarhed og en vandstand der vel var 1 - 1,5 meter over normalen.

Men vi kom af sted, og lad os nu håbe, at vinteren ikke bliver lige så lang, som den seneste, og at det kan lade sig gøre, at få fisket lidt inden fredningen. 

Koldt og grumset vand gav ingen gedder     Og en vandstand lidt over normalen

Ondfisk.dk © 2008

 

Ondfisk-teamet

 

 

Thomas Wang

Bosiddende i Esbjerg-området.

 

Yndlingsfiskemetode er store gedder på jerkbait og gerne i perioden, hvor de kan fiskes på helt lavt vand.

Elsker det adrenalinkick man får, når gedderne tager agnen hårdt og aggressivt. Ynder også en langsom swim-bait, en hurtig spinner eller en tur med fluestangen.

 

Fisker også en del på de jyske kyster efter bl.a. havørreder.

 

Båd: Askeladden 475 Fighter

 

PR-gedde: 13,6 kg

 

Skriv til Wang

 

 

 

Ronnie Bull

Bosiddende på Hornsherrede imellem Roskilde- og Isefjorden på Sjælland.

 

Yndlingsfiskemetode er store brakvandsgedder på fluestangen, og ynder selv at binde fluerne, tilpasse forfang, liner og alt hvad dertil hører.

Står heller ikke af vejen for fiskeri med jerkbait, store gummidyr eller en kæmpe spinner, som helst skal "Burnes".

 

Besøger også jævnligt Roskilde og Isefjorden efter havørrede, aborre eller bare hornfisk for sjov.

 

Båd: Linder 400 Sportsmann.

 

PR-gedde: 10,5 kg

 

Skriv til Bull